Over ons

Tot rust in de drukte van de stad

Unieke tosti's, rijkelijk belegde sandwiches en meer...

In de drukte van het centrum van de stad is Koffiehuis “het Hemelrijk “gevestigd, in een oorspronkelijk barok patriciërshuis, met een uniek terras dat voelt als een oase van rust. Het koffiehuis is de ideale plek om bij te komen van een dagje winkelen. Binnen siert een antieke vitrinekast, vol met prachtige, oude koffie- en theepotten, de sfeervolle omgeving. U kunt hier genieten van de lekkerste koffie, thee en overheerlijk gebak of een saucijzenbroodje. En in de wintertijd kunt u in het koffiehuis terecht voor overheerlijke, warme appelbollen en warme Glühwein.

Tevens worden bij Koffiehuis “het Hemelrijk” heerlijke lunches geserveerd, vele bijzondere en  unieke tosti’s, rijkelijk belegde open sandwiches, soepen en de overheerlijke salades. De keuken sluit om 17.00 uur, vodoende tijd om van iets lekkers te genieten. Na 17.00 uur kun u nog genieten van bitterballen en/of borrelplank bij uw glaasje wijn of anders een kopje koffie met gebak of een lekker saucijzenbroodje tot 17.30 uur.

Ook kunt u bij “het Hemelrijk” terecht voor een goed verzorgde High Tea.  Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met “het Hemelrijk”.

Heeft u een feest, bijeenkomst of vergadering? Vraag dan naar de mogelijkheden om “het Hemelrijk “af te huren.

U bent van harte welkom in ons “Koffiehuis het Hemelrijk”

Robert & Diana van Leuteren