Werken bij

Tot rust in de drukte van de stad

Kom jij bij ons werken?

In de drukte van de stad is Koffiehuis het Hemelrijk gevestigd, in een oorspronkelijk barokke patriciërshuis, met een uniek terras die voelt als een oase van rust. Het koffiehuis is de ideale plek om bij te komen van een dagje winkelen. Binnen siert een antieke vitrinekast, vol met prachtige, oude koffie- en theepotten, de sfeervolle omgeving. U kunt hier genieten van de lekkerste koffie, thee en overheerlijk gebak of een saucijzenbroodje. En in de wintertijd kunt u in het koffiehuis terecht voor overheerlijke, warme appelbollen en warme Glühwein.

Tevens worden bij Koffiehuis het Hemelrijk bijzondere lunches geserveerd, vele bijzondere en vooral unieke tosti’s, rijkelijk belegde open sandwiches, soepen en de overheerlijk Hemelrijk-salades. De keuken sluit om 17 uur dus u heeft tijd genoeg om van iets lekkers te genieten. En anders een kop koffie met gebak of saucijzenbroodje tot 17.30 uur.

Ook kunt u bij het Hemelrijk terecht voor een goed verzorgde High Tea. U heeft de keuze tussen een gewone of uitgebreide high tea. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met het Hemelrijk.

Heeft u een feest, bijeenkomst of vergadering? Vraag dan naar de mogelijkheden om het Hemelrijk af te huren.

U bent van harte welkom in Koffiehuis ’t Hemelrijk

Robert & Diana van Leuteteren

Solliciteren?