De lekkerste griezelige lunch tijdens sprookjesfestival in Arnhem

Ben je gek op sprookjes?

Kom dan tijdens de herfstvakantie naar Arnhem. Want tijdens het jaarlijkse sprookjesfestival is Arnhem 9 dagen lang dé sprookjesstad van Nederland. Voor dit festival wordt Park Sonsbeek omgetoverd tot ‘het Grote Kabouterbos’ waar groot en klein kan genieten van sprookjesachtige voorstellingen, theater, dans, muziek, tentoonstellingen en workshops.

Elk jaar krijgt het sprookjesfestival een nieuw thema. Feeën, drakenjagers, tovenaars, feeksen, kabouters, prinsessen en andere sprookjesfiguren nemen de straten, bossen en pleinen van Arnhem over. Dit jaar is sprookjesprinses Arnerijntje voor 9 dagen de baas van de stad!

Dit gratis toegankelijke festival is een aanrader voor iedereen die iets met sprookjes heeft. Er zijn geweldige voorstellingen te zien, voor allerlei leeftijden, de prijzen hiervan variëren. Van zingende zeemeerminnen tot workshops zeepbellen maken. Je kunt je dagenlang vermaken tijdens het sprookjesfestival in Arnhem.

Lunchen tijdens het sprookjesfestival in Arnhem?

Ben je een echte durfal en hou je van griezelige avonturen? Boek dan tijdens het sprookjesfestival een “halloween” lunch in ons naastgelegen “Hellerijk”! Kom samen met familie pannenkoeken eten, griezelen & beleven! Je reserveert voor max 8 personen. tijdsduur 1 uur!

pexels-pixabay-236277

Reserveren 'Hellerijk'.

Het kan voorkomen dat je gewenste tijd niet meer beschikbaar is.